Store Rosenbusk hører absolut til blandt de smukkeste søer i Danmark. Området var i 1992 indstillet til “Råstofprisen”, der bl.a. uddeles af Skov- og Naturstyrelsen. Søen ligger kun 5 km fra Slangerup og 20 minutters kørsel fra København, og blev i 1998 i “Fisk & Fri” kåret til den mest givende Put & Take-sø på Sjælland.

I Store Rosenbusk Put and Take udsættes jævnligt regnbueørred, guldørred, tigerørred, bækørred, kildeørred og brødding i størrelsen 1-9kg. Når det er muligt og forsvarligt, vil man også kunne opleve at der bliver sat ørreder ud der vejer over 10kg. De fleste regnbue- og guldørreder er sterile eller af steelhead stammen, disse fisk giver generelt en bedre fight. Derudover findes der også gedder, karper og store aborrer i søen, disse må man ikke aflive og tage med hjem, de skal derfor genudsættes. Sidst men ikke mindst findes der selvfølgelig masser af skaller, muslinger og krebs.

Selve søen er på 17.000 m2, og er op til 6 meter dyb, dybdekort findes på hjemmesiden www.storerosenbusk.dk

Området er yderst velegnet som en udflugt for hele familien. Her er masser af muligheder for at spise sin medbragte mad ved de opstillede borde og bænke. Der er ved indskrivningen opstillet et toilet, som kan benyttes.

Fiskekort købes på stedet enten kontant eller med Mobilepay. Der findes ligeledes et toilet som frit kan afbenyttes.


Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Anbefal
Uddyb gerne din oplevelse
captcha-input
Hvor mange stjerner?
Publicer ...
Din anbefaling er afsendt
Venligst udfyld alle felter
Captcha check failed