Lej heste og rid en tur i Egedals skønne natur

Lej heste og rid en tur i Egedals skønne natur

Er du tidligere rytter, men har måske for travlt i hverdagen til din egen hest, så er her en helt oplagt mulighed:

Lej en hest på den hyggelige gård Nygård i Ølstykke. Gården ligger i et fantastisk rideområde, hvor du har mulighed for at opleve Egedals skønne natur fra hesteryg.

På Nygaard i Ølstykke har de 4-5 dejlige heste, lidt for ethvert behov, som lejes ud.

I rider ud på egen hånd med et kort over området, – eller du har mulighed for at leje en “guide” med.

Konceptet er lagt an på, at I kan ride men en enkelt uøvet/nybegynder eller barn kan sagtens ride med på den rette hest sammen med erfarne ryttere.

 

Hestene

Nygaards heste er søde allround turheste. De er meget forskellige både mht. størrelse og temperament. De lever i løsdrift hele året og ser aldrig et hestedækken. De går ude hele året, – men kan naturligvis gå i læ og ligge tørt. Om vinteren har de adgang til en stor græsmark og eventuelt engen så de ”græsser” næsten hele året.

Nygaard har lejet heste ud i adskillige år og har kun gode erfaringer. Hestene er vant til forskellige ryttere, trafikvante og omgængelige, – så hvis du rider, – eller har redet, så er dette en oplagt mulighed for en ridetur i nye omgivelser eller sammen med en du måske ikke plejer at ride sammen med.

Der er mulighed for at leje hjelm og evt chaps hvis du ikke længere selv har en hjelm.

Også ølbrygning og kødsalg
Vidste du at det også er muligt at komme og lave mad og brygge øl sammen med gode venner eller kollegaer på Nygaard, ligesom der også er kalvekig og en gang om året er mulighed for kødsalg?

Du kan læse meget mere om Nygaard på hjemmesiden: www.nygaard24.dk

Nygaard
Sperrestrupvej 24
3650 Ølstykke

Mail: info@besked.com